Een geweldige toekomst met ons

Uw IT consultancy partner sinds 1999

WAT
ZIJN
WE

In4Matic is een IT consultancy bedrijf met meer dan twee decennia aan ervaring in het opleveren van IT diensten in verscheidene sectoren. Onze core business is het rekruteren en inzetten van infrastructure engineers, developers, analisten en management gerelateerde IT profielen gebaseerd op de noden van onze cliënten.

it consultant, development, analyst

In4Matic luistert naar uw bedrijfs persoonlijke noden en voorwaarden. Wij screenen potentiële kandidaten grondig zodat we zowel op technisch als cultureel vlak een goede match kunnen garanderen. Door onze gepersonaliseerde aanpak zijn wij in staat u de perfecte kandidaat aan te bieden.

consultancy, mobile, ict

In4Matic is op zoek naar enthousiaste, gedreven en gespecialiseerde mensen om ons team te vervoegen. Wij vinden het nodig om te investeren in onze werknemers door hun passende trainingen aan te bieden. Dit is een belangrijk gegeven om de persoonlijke groei van onze werknemers te blijven stimuleren, maar ook om onze cliënten de best mogelijke service te bieden.

Onze diensten

Consultants

In4Matic focust op wat uw bedrijf belangrijk vindt en we bepalen op basis daarvan een manier van werken die volledig aan uw verwachtingen voldoet. We werken met, en hebben toegang tot, de beste profielen in de IT sector. Hierdoor kunnen we u steeds de juiste expertise garanderen.

Try & Hire

In4Matic biedt de mogelijkheid om te werken op een tijdelijke "Try & Hire" basis. Voordat een werkgever de IT specialist vast aanneemt hebben beide partijen tijd en ruimte om kennis te maken.

Search & select

Een permanente ICT werknemer vinden vereist een efficiënte en persoonlijke aanpak. Uw verwachtingen moeten in lijn zijn met die van de kandidaat. Wij leggen de lat hoog voor onszelf op vlak van professionaliteit om te garanderen dat we de perfecte kandidaat voor u kiezen.

IT training

Bij In4Matic investeren we substantiële middelen in het opleiden van onze consultants. Er wordt veel meer dan louter technische expertise van hun verwacht. Consultants moeten zichzelf in de schoenen van de klant kunnen plaatsen, assertief zij en oplossingsgericht werken.

IT ADVIES

Zelfs de meest geavanceerde ICT infrastructuur wordt na verloop van tijd ontoereikend. Laat ons weten hoe we kunnen helpen. Wij nemen met plezier uw IT problemen op ons, om samen aan de toekomst van uw bedrijf te werken.

Young potential programs

In4Matic zoekt naar jong potentieel talent met de juiste skillset en een unieke houding, compatibel met uw technische omgeving en cultuur.

Zowel voor als tijdens de testperiode biedt In4Matic verscheidene training programma's en junior classes aan voor diegene die hun skills in infrastructuur, development, analyse of testen willen verbeteren. development, analyse of testen willen verbeteren.